.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
تاريخ :
 ۱۳۹۱/۰۴/۰۴

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

علی‌اصغر شیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه بهار دومین شهر در استان همدان است که مجهز به سیستم هوشمند کنترل از راه دور خواهد شد، اظهار داشت: در این راستا فضا و مکانی را برای کنترل نامحسوس یا کنترل غیرمستقیم بر ترافیک شهر ایجاد كرده ايم تا بر این اساس شهرداری هدایت، کنترل و نظارت را بر امر کنترل و تردد خودروها و به ویژه خودروهای درون‌شهری در سطح شهر اعمال کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پیش‌بینی ما نصب دوربین در پنج نقطه از شهر بهار برای کنترل ترافیک است، تصریح کرد: اعتباری که برای این موضوع پیش‌بینی شده، حدود 60 میلیون تومان است که از محل اعتبارات داخلی و استانی تأمین اعتبار نیز شده است.

شهردار بهار در بخش دیگری از سخنانش از اجرا شدن کنترل از راه دور ترافیک درون‌شهری، ابراز داشت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 700 میلیون ریال اجرایی می‌شود.

وی افزود: اجرای کنترل ترافیک درون‌شهری با سیستم کنترل از راه دور در شهر بهار با نصب پنج دکل به ارتفاع 12 متر در پنج نقطه از شهر و نیز نصب سیستم مانیتورینگ انجام شده است.

شیری تصریح کرد: کنترل، مدیریت و نظارت بر سیستم حمل و نقل شهری در شهر بهار در مجموعه شهرداری نیز به صورت متمرکز عمل خواهد شد.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به بار ترافیکی در شهر بهار، خاطرنشان کرد: یکی از مسائل ترافیکی شهری لزوم کنترل این موضوع است که با استفاده از ابزارهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد که بر این اساس نیز شهرداری بهار اقدام به کنترل این موضوع کرده است.

پیوندها : www.shahrdaribahari.ir

پورتال شهرداری بهار