• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
دعوت شهرداربهار از مردم برای شركت در دهمین جشنواره كتابخوانی رضوی

دعوت شهرداربهار از مردم برای شرکت در دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی
شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدیً لِلنَّاسِ وَ بَیِّناتٍ مِنَ الْهُدی‏ وَ الْفُرْقانِ
خداوند منان را شاکریم که توفیق بندگی و عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر بر ما ارزانی داشت تا با بهره گیری از تعالیم جانبخش الهی و تاسی از سیره‌ی پیامبر اکرم (ص) و ائمه‌ی اطهار غبار تن را در زلال چشمه‌های پربرکت این ماه صیقل دهیم.
فرصت مناسبی برای مطالعه و کتابخوانی به ویژه در راستای کسب معرفت بیشتر نسبت به اهل بیت (ع) و کسب آموزه‌های حیات‌بخش دینی و ترویج سبک زندگانی اسلامی خواهد بود.
بی شک برگزاری جشنواره های فرهنگی، آموزشی که توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با مدد جستن از فرهنگ رضوی در سایه تشویق و ترغیب مردم به مطالعه و کتابخوانی صورت می‌پذیرد، فضایی روشن در جهت تبیین معارف اهل البیت(ع) بویژه سیره عملی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) بر همگان خواهد گشود.
لذا اینجانب فرصت را مغتنم شمرده، ضمن تقدیر از همه دست‌اندرکاران برگزاری دهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی ، از کلیه شهروندان فهیم شهرستان بهار  دعوت می‌نمایم در جشنواره کتابخوانی رضوی شرکت  نمائید.

6.1.7.0
    V6.1.7.0