• تاريخ :
     ۱۴۰۲/۱۱/۱۴
جشن بزرگ میلاد حضرت حضرت علی(ع) و گرامیداشت مقام پدر
جشن بزرگ میلاد حضرت حضرت علی(ع) و گرامیداشت مقام پدر در فرهنگسرای آیت الله بهاری به همت شهرداری و شورای اسلامی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شهرداری بهار، جشن بزرگ میلاد حضرت علی (ع) و گرامیداشت مقام پدر در روز سه‌شنبه 3 بهمن 1402 با حضور امام جمعه محترم شهر بهار، فرماندار، شهردار، بخشدار، اعضای شورای اسلامی، مسئولین و جمع کثیری از مردم عزیز در سالن فرهنگسرای آیت الله بهاری برگزار شد. بر اساس این گزارش، حجت اسلام و المسلمین مصباح امام جمعه محترم شهر بهار گفت: دین ما، دین گریه نیست و ثواب شاد کردن و امیدوار کردن، کمتر از گریاندن نیست. وی افزود: از شهردار و شورای اسلامی که در کنار خدمات عمرانی، با انجام کارهای فرهنگی باعث شادی مردم می شوند، تشکر می کنم. در ادامه برنامه مهندس شاهین فرجی فر شهردار بهار با تاکید بر این‌که بدون تردید حضرت علی (ع) یاور راستین و همیشگی پیامبر اکرم (ص) بود، افزود: ایشان در گسترش و اشاعه‌ دین مبین اسلام و ارزش‌های الهی و توحیدی آن، اهتمام بسیار و نقش موثر و بسزایی داشته و عدالت، بزرگ‌ترین شاخص بزرگ‌مردی است که در مسند قضاوت، هیچ‌گاه از آن عدول نکرد و همواره پیروان خود را به این امر الهی فرا خواند. شهردار بهار در بخش دیگری از سخنان خود با اشار به کارهای بزرگ عمرانی که در سطح شهر انجام گرفته افزود: ما و همه خانواده بزرگ شهردراری افتخار میکنیم که خدمت گذار مردم عزیز بهار هستیم. اجرای تئاتر توسط هنرمندان استانی، اجرای گروه همسرایی رایت المهدی و مرآت، گروه موسیقی خاطرات مداد رنگی، مسابقه و اهدای جایزه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

photo_2024-02-03_13-12-03.jpgphoto_2024-02-03_13-10-20.jpgphoto_2024-02-03_13-12-18.jpg

6.1.7.0
    V6.1.7.0